Home / Webáruház / Zselé lakk a titokzatosság jegyében

Zselé lakk a titokzatosság jegyében

A nyár sokak kedvenc szezonja, hiszen végre alkalmat ad a szórakozásra és a kellemes hangulatú hétvégi bulikra. A két nem képviselői közül garantáltan a nők azok, akik többet nézegetik magukat a tükörben, mielőtt az utcára lépnének. A szép megjelenés az igényes manikűrrel lesz teljes, de ha igazán különleges élményre vágyunk, érdemes kipróbálni a Cat Eye zselé lakk nyújtotta előnyöket.

Ha van különleges termék a körömépítés egyébként is roppant változatos és sokszínű világában, akkor az az imént említett, kiváló minőségnek örvendő zselé lakk. Az angolul tudók előnyben vannak, ám azoknak, akik nincsenek birtokában az idegen nyelvnek, eláruljuk, hogy a macskák szemét idéző produktumról van szó.

A cicák titokzatos árnyalatokban pompázó tekintete tehát most a körmünkről köszön vissza, hála a modern technológiával előállított zselé lakknak. A zselé apropója, hogy az abban található csillámló szemcséket a manikűrös a lakkréteg felvitele után, egy arra alkalmas mágnessel rendezi össze a kívánt vastagságú vonalba.

Amennyiben az extravagáns megoldás helyett kicsit visszafogottabb manikűrre vágyunk, tegyünk látogatást a porcelán porok elegáns világában! A királyi lila, a buja vörös, a kislányosan bájos pink, az ártatlan fehér és a pompás türkiz porcelán porok fokozzák a megjelenésünk hatását, elvarázsolva mindenkit a társaságunkban.

Ezek a porok egyébként a manikűr szakma alapanyagai között kiemelkedő szereppel bírnak, hiszen nemcsak szépek, de strapabírók is. A tégelyben kapható porcelán porok a Monabeauty webáruháznál ráadásul német minőséget is élveznek, ami már önmagában is sokat mond azok színvonaláról.

A németektől ismert precizitás ugyanis a porcelán porok vonatkozásában is visszaköszön, így nem kell attól a rémesen bosszantó helyzettől tartanunk, hogy a csodaszép díszítés a szalonban tett látogatás után egy-két nappal megsérül, esetleg teljesen tönkremegy. Hétköznapi viselethez, különleges alkalomra vagy csak úgy, a saját kedvünkért, a díszítés ezen válfajában egészen biztosan nem fogunk csalódni.

About admin

Check Also

Sarokkandalló a trendi belső terekhez

A természet ölében való kikapcsolódás legtöbb szerelmesének a füst illata és a sült hús varázslatos …