Home / Vásárlás / Több módban alkalmazható a vezeték nélküli fejhallgató

Több módban alkalmazható a vezeték nélküli fejhallgató

vezeték nélküli fejhallgató
Vezeték nélküli fejhallgató

Egy kellemes sétát vagy kirándulást gyakran az tesz igazán teljessé, ha menet közben a kedvenc számainkat hallgathatjuk vagy a fontos hívásokat bonyolíthatjuk le. A vezeték nélküli fejhallgató segítségével gyerekjáték lesz mindez. Többféle kialakítás között válogathatunk, de jelen esetben ismerjük meg az AirAux AA-ER1 modellt!

Ez a grafén, összecsukható RGB LED világítással és Bluetooth 5.0 kapcsolattal rendelkező vezeték nélküli fejhallgató beépített mikrofonján keresztül alkalmas telefonálásra. Voltaképpen 3 különböző funkcióban használhatjuk. Még mikro SD memóriakártya olvasóval is el van látva. Hosszú élettartammal, 17 órás üzemidővel áll a szolgálatunkra.

A tervezők a vezeték nélküli fejhallgató kialakításánál a külső megjelenésre is nagyon figyeltek, így teljesen ergonomikus és stílusos. Nem fogunk kilógni vele a sorból, legfeljebb az irigykedő pillantások fognak kísérni. A vezeték nélküli fejhallgató kiváló ajándék, amennyiben nem tudjuk, mivel lepjük meg az ismerősünket, családtagunkat valamilyen jeles alkalomból. Hasznos kiegészítő, ami mindenkinek a hasznára válik.

About admin

Check Also

Praktikus jellegű válltáska

Stresszes dolog azért aggódni utazás előtt, hogy vajon az a légitársaság, amelyiknél a repülőjegyet vásároltuk, …