Home / Webáruház / Tartósságban első a vésőszár

Tartósságban első a vésőszár

vésőszár
vésőszár

Betonvésés, vakolatbontás és a faláttörés esetén nem elég, hogy egy profi betonkalapács álljon a rendelkezésünkre. Ekkor elengedhetetlen az ahhoz passzoló vésőszár is, amitől nagymértékben függ az, hogy mennyire tud haladni a munkával az ember és milyen gyorsan fejezi azt be. A profi és akadálytalan munkavégzés szerves részét képezi tehát a masina mellett, a vésőszár is. Aki biztosra akar menni, a Bosch termékét választja, hiszen ez biztosítja a kellő tartósságot és hatékonyságot. A megfelelő szár megvehető egy kisebb vésőgépbe és egy nagyobb bontókalapácsba is. A vésőszár hatékonysága és profi jellege egyáltalán nem véletlen. A siker titka a sajátos edzési eljárásnak köszönhető. és annak, hogy a vésőél optimális módon van kialakítva.

Mind a kettő hozzájárul ahhoz, hogy adva legyen a hosszú élettartam. A vésőszár bemutatásakor figyelmet kell fordítani a modern RTec technológiának is. Ennek a gyártási technológiának köszönhetőek azok a reflexiós zónák, amelyek a visszaütési energiát ütési erővé alakítják át. Ezzel nagyobb lemunkálás érhető el a hagyományos vésőkhöz viszonyítva. A csavart önélező él kialakítású hegyes vésők használat közben jobban tartják az alakjukat, ezzel biztosítva az elakadás mentes munkavégzést, nagyobb lemunkálás mellett.

Remek tartozék a fém vágókorong is

Ha már a profi szerszám kiegészítőkről esett szó, akkor mindenképp be kell mutatni egy másikat is. Ez nem más, mint a fém vágókorong. A szintén Bosch által gyártott tartozék jó tulajdonsága, hogy vágás közben nem emelkedik meg a hő a tárcsán, hiszen olyan adalékok és töltőanyagok felhasználásával készül, amelyek azt csökkenteni képesek.

Ezért is érhető el az a felületminőség, amelyikkel minden szakember meg van elégedve. A fém vágókorong nem tartalmaz vas- és kéntartalmú, illetve klórozott töltőanyagot. Nem mellesleg ez már egy olyan üvegszál hálóra épül, amelyik megadja a szükséges biztonságot. A fém vágókorong típusok közül említést érdemel a Best for Metal fajta. Az ilyen tárcsa különféle fémtermékek vágásához használható. Ez megannyi anyagban garantál nagyteljesítményű és gyors vágást. A fém vágókorong sajátos csiszolószemcse-keveréke miatt sokféle anyaghoz alkalmazható.

About admin

Check Also

Remek választás a Hikoki fúrókalapács

A kőművesek legfőbb szerszámai a vésőgép és a fúrógép. Ezeknek a sajátos ötvözete a Hikoki …