Home / Vásárlás / Stílusos és hatékony a smoker grill

Stílusos és hatékony a smoker grill

smoker
Smoker

A kiváló minőségű ételkülönlegességek elkészítése nem álom többé, hanem egy könnyen elvégezhető feladat. Természetesen szükség van ehhez a megfelelő alapanyagokra és az egyedi tűzhelyre, ahol elkészíthetőek az ízletes húsok. A smoker kifejezetten sajátos megoldást kínál, hiszen nemcsak egyszerű grillezésre ad lehetőséget, hanem igény szerint füstölésre ugyanúgy megfelel.

Voltaképpen a fedő eltávolításával egy hagyományos gömbgrillt kapunk. A varázslat pedig a másik részében rejlik. Amennyiben ez felkerül, akkor a smoker máris úgy működik, mint egy régi jó öreg füstölőkamra. Természetesen a felhasználás függvényében, másféle tüzelőanyagot követel meg a berendezés, az optimális hatás elérése érdekében.

A fedél felső részén kis kampók is találhatók, amelyekre az alapanyagok helyezhetőek. A smoker beépített hőmérőjén folyamatosan nyomon követhetőek az értékek, amelyek függvényében adagolhatjuk a tüzelőt és a levegőt. A hordozható berendezés nagyon gyorsan a szívünkhöz fog nőni és valódi öröm lesz vele az ételkészítés. A smoker tehát olyan kerti kiegészítő, amit érdemes mielőbb beszerezni.

About seditor

Check Also

Több módban alkalmazható a vezeték nélküli fejhallgató

Egy kellemes sétát vagy kirándulást gyakran az tesz igazán teljessé, ha menet közben a kedvenc …