Home / Webáruház / Sarokkandalló a trendi belső terekhez

Sarokkandalló a trendi belső terekhez

Sarokkandalló
Sarokkandalló

A természet ölében való kikapcsolódás legtöbb szerelmesének a füst illata és a sült hús varázslatos íze a faszenes sütéshez társul. Emiatt egyre több kerttulajdonos dönt a hangulatos grillezőhely kialakítása mellett. A modern öntöttvas sütőrácsok egyszerűek, erősek és tartósak. Az első használat után nem fognak tönkremenni, mint sok, a szupermarketekben megvásárolható termék. A speciális anyagnak köszönhetően, nem félnek a lángok forróságától, az esőtől és a széltől sem.

A grillezőhelyen készített ételek nem veszítik el a jótékony tulajdonságaikat és a vitaminokat, a húsételek pedig, a füst természetes illatát magukba szívva, lédúsak és ízletesek lesznek. Egyes faszénnel működő modellek nemcsak közvetlenül grillezési, hanem közvetett módon sütési lehetőséget is biztosítanak. Ehhez állítható magasságú oldalrácsok és speciális széntartó tálcák is rendelkezésre állnak, amelyeket arra terveztek, hogy az ételek hőforrásnak való kitettségét korlátozzák és egyenletes hőfokot teremtsenek a grillezőhely belsejében.

A kettős üvegezésű tűzterek könnyen illeszkednek a helyiségek különféle elrendezéseihez. A sarokkandalló telepíthető oszlophoz vagy külső sarokba, de a tulajdonos választhat olyan elrendezést is, amiben az eszköz egyszerre kapcsolódik a szoba belső sarkának két falához. A helyéről a legjobb még a tervezési szakaszban dönteni, de a készüléket kész házba is lehet telepíteni.

A sarokkandalló betét egy zárt típusú fűtőberendezés. Az első dolog, ami vele kapcsolatban vonzza a figyelmet, a szokatlan megjelenése, ami tükrözi a forma eredeti jellegét, sok előnyt biztosítva a terméknek. Ezek a tűzterek különféle kivitelben, öntöttvasból vagy acélból készülnek. Az ilyen anyagok használata növeli az eszköz hatékonyságát, ami 70-82% között változik. A benkel.hu weboldalon található termékkatalógusunkban különféle teljesítményű sarokkandallókat talál, amelyeket a helyiség méretétől függően választhat ki. Így például, 280 köbméter felfűtésére a gyártók 12 kW-ig terjedő teljesítményű berendezéseket ajánlanak.

About admin

Check Also

zselé lakk

Zselé lakk a titokzatosság jegyében

A nyár sokak kedvenc szezonja, hiszen végre alkalmat ad a szórakozásra és a kellemes hangulatú …