Home / Webáruház / Rugalmas fürdőruha anyag különböző színekben

Rugalmas fürdőruha anyag különböző színekben

A nyár ma már elképzelhetetlen a kényelmes, rugalmas anyagú, színpompás fürdőruhák nélkül. A legjobb fürdőruha anyag kétségtelenül a poliamid és a poliészter. Ezek az anyagok műszálból készülnek és ennek hála rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, amelyek a korszerű, divatos fürdőruhákhoz elengedhetetlenek. Kellően rugalmasak, könnyen moshatóak, hamar száradnak és nem utolsósorban jó az ár/érték arányuk is. A poliészter anyag nyomható is, így egyedi mintás textil is készíthető belőle.

A fürdőruha anyag megválasztása függ attól, hogy a terméket milyen célra gyártják. Sportoláshoz, úszáshoz érdemes a vastagabb, két irányba rugalmas anyagok közül választani. Ezek az anyagok általában klór-rezisztensek, magas UV védelemmel ellátottak. Az apró bikinikhez vagy szexi egyrészesekhez pedig a könnyű, vékonyabb, rugalmasabb anyagok ajánlatosak. A szakatex.com webáruházban változatos színű és mintájú fürdőruha anyag fajták kaphatóak többféle kivitelben, prémiumminőségben. Az egyszínű, mintás, matt és fényes anyagok bármikor megrendelhetőek innen.

Ön tisztában van azzal, hogy mi a biopamut?

A pamutból készült ruhák ma is a legnépszerűbbek közé tartoznak, a bőrbarát tulajdonságaiknak köszönhetően. A biopamut pedig mindegyik fajta közül kiemelkedik. Amikor egy ruha cetlijén meglátjuk a pamut feliratot, azt gondolnánk, hogy az adott termék egészen biztosan a lehető legjobb anyagból készül. Érdemes azonban tudni, hogy pamut és pamut között van különbség, méghozzá nem is csekély.

A biopamut olyan organikus gyapotból van előállítva, amit szigorú előírásoknak megfelelően, mindenféle kémiai növényvédő szer, illetve műtrágya nélkül termesztenek. Nem kérdés tehát, hogy ebből a legideálisabb készíteni a babaruhákat, de a pólók, ingek, fehérneműk, törölközők gyártásához is tökéletes választás. A biopamut nem okoz bőrirritációt, ezért az érzékeny bőrűek is biztonsággal viselhetik az ebből készült ruhákat. Prémiumminőségben az interneten is beszerezhető akár azonnal, a Szakatex webáruházából.

About admin

Check Also

Csakis a megfelelő paraméterű LED távfényszóró jöhet szóba

A távolsági fényszórók feladata teljesen egyértelmű, és nem lehet megkérdőjelezni az alkalmazott eszközök fontosságát. Rengeteg …