Home / Vásárlás / Praktikus jellegű válltáska

Praktikus jellegű válltáska

válltáska
Válltáska

Stresszes dolog azért aggódni utazás előtt, hogy vajon az a légitársaság, amelyiknél a repülőjegyet vásároltuk, mekkora táskát enged felvinni a fedélzetre. Ha el akarjuk kerülni ezt a helyzetet, akkor a 40x30x20 cm méretű válltáska megvételével a gondot ki is pipálhatjuk. Ez megfelelő ahhoz, hogy a legfontosabb dolgainkat belepakoljuk, így azok az egész utazás alatt mellettünk lehetnek.

Az utazunkshop.hu webáruház kínálatában többféle kialakítású válltáska fedezhető fel, közöttük 3 színben kapható a Gabon WizzAir kabintáska kézipoggyász. Egy fő és egy mellék rekesszel van ellátva, tehát igen praktikusan el tudjuk benne helyezni a szükséges dolgainkat. Kézben és vállon egyaránt könnyedén hordható.

Amennyiben az utóbbi megoldást választjuk, akkor a kezeink is szabadon maradnak, hogy leintsünk egy taxit vagy húzzuk magunk után a nagy bőröndöt. Praktikus kialakítású ez a válltáska, ugyanakkor tartós anyagból készült, tehát sok évig problémamentesen kiszolgál. Rendelje meg Ön is utazás előtt!

About admin

Check Also

Több módban alkalmazható a vezeték nélküli fejhallgató

Egy kellemes sétát vagy kirándulást gyakran az tesz igazán teljessé, ha menet közben a kedvenc …