Home / Lakástakarék / Lakáskassza / Otthon teremtéshez lakáselőtakarékosság

Otthon teremtéshez lakáselőtakarékosság

Lakáselőtakarékosság
Lakáselőtakarékosság

Egy lakás árára a legtöbben éveket spórolnak. Nagyon nehéz helyzetben vannak a fiatalok, ha szeretnének saját otthonhoz jutni. Szülők számára kiváló lehetőség a lakáselőtakarékosság, amit megköthetnek a gyermeküknek, aminek a segítségével évek alatt kisebb összegekből lehet összegyűjteni egy nagyobb összeget, ami már egy megfelelő összeg lehet, ha egy fiatal szeretne befizetni egy lakásba a fennmaradó részt pedig hitelből fizetni.

Lakáselőtakarékosság
Lakáselőtakarékosság

A lakáselőtakarékosság évtizedekre köthető a legtöbb esetben, hiszen éppen az a lényege, hogy szinte észrevehetetlenül különítsünk el havi szinten akkora összeget, amit befizetünk erre a megtakarítási számlára, aminek van hozama is, illetve még állami támogatás is járhat mellé.

Lakáselőtakarékosság
Lakáselőtakarékosság

A lakáselőtakarékosság lévő pénzt csak lakóingatlan vásárlásához lehet felhasználni, illetve bővítésre felújításra, vagyis minden olyan célra, ami a lakhatási gondjaikat megoldja vagy a jelenlegi otthonunkat komfortosabbá, korszerűbbé teszi. Felelősen gondolkodó szülőknek, ha az anyagi keretek megengedik, akkor érdemes lakáselőtakarékosságot kötni gyermekük részére, hiszen így mire nagykorúvá válik, rendelkezni fog egy nagyobb összeggel, ami nagyon jól fog jönni az elköltözés során.

About admin

Check Also

Egy megfelelően kiválasztott lakás takarékpénztár

Az időben megkezdett takarékoskodás minden esetben tanácsolt, hiszen így a lehető legkönnyebben lehet egy lakás …