Home / Webáruház / Önfelszívó szivattyú személyes használatra

Önfelszívó szivattyú személyes használatra

önfelszívó szivattyú
önfelszívó szivattyú

Kerti használatkor gyakran tudunk olyan termékeket beszerezni, amelyek a normális használathoz tökéletesek és barátságosabb az árúk. Az önfelszívó szivattyú nem használható üzemekben, gyakrabban jelenik meg a személyes igényekre fenntartott létesítményekben, mivel maximum 9 méter mélységről tudja felpumpálni a vizet.

Lényegében, amikor kertről, portáról vagy más földdarabról beszélünk, akkor nem kell ennél mélyebbre ásni a saját használathoz, így tökéletes megfelel.

Felkapott terméknek számít, mivel a homokot is jobban tűri a hagyományos szivattyúkhoz képest, egy esetleg meghibásodás során pedig olcsóbban tudjuk javíttatni. Miután a földfelszínre telepítettük, elengedhetetlenül fontos, hogy töltsük fel a szivattyút vízzel, mivel szárazon nem járatható.

Amennyiben használatbavétel előtt mégis bekapcsoljuk, az sajnos az önfelszívó szivattyú meghibásodásához fog vezetni. Sokféle céllal telepíthetjük az önfelszívó szivattyút, mivel a háztartásoknak olcsó lesz a használata. Mezőgazdasági használathoz vásároljunk nagyobb teljesítményűt!

About admin

Check Also

Sarokkandalló a trendi belső terekhez

A természet ölében való kikapcsolódás legtöbb szerelmesének a füst illata és a sült hús varázslatos …