Home / Szolgáltatás / Mikor van szükség fog implantátumra?

Mikor van szükség fog implantátumra?

IHDE fog implantátum
IHDE fog implantátum

Könnyen elveheti az életkedvünket, hogyha hiányos a fogsorunk, különösen akkor, ha valamelyik szemfog esik ki. Ez rendkívül szembetűnő, amit bizony kíméletlenül mindenki megbámul. Elég egy véletlen baleset és máris csorba eshet a tökéletes fogsorunkon, amit olyan nagy odaadással ápoltunk nap mint nap.

Fog implantátum hiányában a helyzet ezután nap mint nap tovább fog romlani, ám szerencsére a Relax Dental Center-nek hála, ez most már könnyen elkerülhető.

A svájci technológiának számító IHDE fog implantátum a páciensek 99%-nál sikerrel alkalmazható. Fájdalmat közben alig lehet érezni. Lehet idős vagy fiatal, a fog implantátum szempontjából ez egyáltalán nem számít.

Az ezzel kapcsolatos árlista megtekinthető a dentalcenterkelemen.hu weboldalon. A kedvezmények még vonzóbbá teszik a fogpótlással kapcsolatos ajánlatokat. A fog implantátum behelyezését követően, végre pozitívan láthatjuk magunk körül a világot, mert nem kell a kínos pillantások miatt aggódnunk. Persze több lehetőség is van az elveszített fogak pótlására.

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Klímaszerelés szakszerűen

Klímaszerelés Budapest esetében egyszerű

Amikor valamiféle módosítás végrehajtását tervezgetjük az ingatlanunkban, sokszor nehezen tudjuk megállapítani, hogy mi az, ami …