Home / Szolgáltatás / Mikor van szükség fog implantátumra?

Mikor van szükség fog implantátumra?

IHDE fog implantátum
IHDE fog implantátum

Könnyen elveheti az életkedvünket, hogyha hiányos a fogsorunk, különösen akkor, ha valamelyik szemfog esik ki. Ez rendkívül szembetűnő, amit bizony kíméletlenül mindenki megbámul. Elég egy véletlen baleset és máris csorba eshet a tökéletes fogsorunkon, amit olyan nagy odaadással ápoltunk nap mint nap.

Fog implantátum hiányában a helyzet ezután nap mint nap tovább fog romlani, ám szerencsére a Relax Dental Center-nek hála, ez most már könnyen elkerülhető.

A svájci technológiának számító IHDE fog implantátum a páciensek 99%-nál sikerrel alkalmazható. Fájdalmat közben alig lehet érezni. Lehet idős vagy fiatal, a fog implantátum szempontjából ez egyáltalán nem számít.

Az ezzel kapcsolatos árlista megtekinthető a dentalcenterkelemen.hu weboldalon. A kedvezmények még vonzóbbá teszik a fogpótlással kapcsolatos ajánlatokat. A fog implantátum behelyezését követően, végre pozitívan láthatjuk magunk körül a világot, mert nem kell a kínos pillantások miatt aggódnunk. Persze több lehetőség is van az elveszített fogak pótlására.

About admin

Check Also

Bérszámfejtés megbízható partnertől

Tájékozottnak lenni szép, sőt, nagyon hasznos dolog, viszont nem mindenben éri meg laikusként beleütni az …