Home / Szolgáltatás / Kivehető fogpótlást szeretne? Nem probléma!

Kivehető fogpótlást szeretne? Nem probléma!

Az idősebb korosztály általában az eredeti fogazat elveszítése miatt szenved. Szerencsére, napjainkban sokféle fogpótlás létezik, így nem kell attól rettegni, hogy valamilyen ételt nem tud elfogyasztani az egyén.

Akiket annyira nem érdeklenek a technikai dolgok, valószínűleg nem tudják, hogy mit jelent a cirkónium-oxid. Ez az anyag különleges, mert erős és fényáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. A fogpótlás ezen matériával azért jobb, mert minőségi munka végezhető vele. Visszatérve az idősebb korosztályra, nekik sokkal egyszerűbb a kivehető protézis, ami persze készülhet cirkónium-oxid vázból, így szinte észrevehetetlen, hogy a szájban egy ilyen fogazat van behelyezve.

A fogpótlás, ha még új, biztosan szokatlan, de semmiképpen sem fog kényelmetlen lenni, ezért ettől ne féljen! Kérjen időpontot konzultációra, aminek keretében minden részletet megtudhat. Az online időpontfoglalást a dentalcenterkelemen.hu weboldalon tudja elintézni, ami mindössze pár kattintásba kerül, így kényelmesen az otthonából bonyolíthatja le.

About seditor

Check Also

A Relax Dental Center gondoskodik a fogpótlásról

Fogaink védelme különösen azért fontos, mert nem cserélgethetjük egész életünkben, a csontfogak után nem marad …