Home / Webáruház / Kerékpár belső széles választékban

Kerékpár belső széles választékban

Kerékpár alkatrészek, tartozékok
Kerékpár alkatrészek, tartozékok

Aki már régóta bicajozik, annak nem jelent gondod a megfelelő alkatrész kiválasztása a bringájához. Aki azonban még csak most csöppent bele ebbe a világba, annak még a kerékpárhoz illő nyereg vagy gumi beszerzése is gondot okozhat.

A Bikediscount webáruház a cross, trekking kerékpár belső gumi széles választékát kínálja. Ha gondot okoz a méretek közötti eligazodás, munkatársaik a megfelelő gumi kiválasztásában is állnak rendelkezésre.

Manapság már rengeteg belső gumi méret között lehet válogatni. A külső gumi méretéhez kell igazodni, de nem szabad túl mereven kezelni ezt a kérdést.

A kerékpár belsők méreteinél a számok tól-ig vannak megadva, hiszen a gumi nyúlik, nemcsak szélességben, de hosszúságban is. Tehát érdemes ezt belekalkulálni a belső gumi kiválasztásánál. A jó mérethez érdemes figyelni arra is, milyen mértékegységben van megadva a méret. Általában többfajta méretezés van feltüntetve a dobozon, lehet colban vagy milliméterben. Kis odafigyeléssel könnyű eligazodni a különböző fajták között.

About admin

Check Also

Sarokkandalló a trendi belső terekhez

A természet ölében való kikapcsolódás legtöbb szerelmesének a füst illata és a sült hús varázslatos …