Home / Webáruház / Kaparófa változatos színekben

Kaparófa változatos színekben

Kaparófa extrákkal
Kaparófa extrákkal

A macskák imádnak játszani. Szinte mindenben találnak valami érdekeset, amin a karmaikat élesíthetik. Ez addig nem jelent problémát, amíg a macsek valahol kint az udvaron vagy a kertben foglalatoskodik. Viszont egy kaparófa jó szolgálatot tesz a benti környezetben, hogyha szeretnénk megvédeni a bútorainkat és az egyéb berendezési tárgyainkat a pajkos karmoktól.

A kaparófa olyan anyagból készült, ami kifejezetten vonzza a cicusokat, ezért ezzel meg lehet akadályozni, hogy tönkretegyék a kanapé kárpitozását.

Sokféle modell közül lehet választani, ami azért hasznos, mert így könnyen a lakás arculatához igazíthatjuk a kaparófát. Nem fog úgy kilógni a környezetből, mégis esztétikusan mutat.

Nem árt egy minőségi darabot beszerezni, mert az sokkal jobban bírja a gyűrődést. Egy silány kaparófa hamar elhasználódik, amit ezután cserélni kell, mert amikor elkezd foszlani, akkor szemetet csinál a lakásban. Szerencsére a store11.hu weboldalon alacsony áron szerezhető be ez a termék a macskák és a gazdik legnagyobb örömére.

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Elegáns okosórák

Nagyszerű kiegészítő az okosóra

A fejlett technikának köszönhetően, ma már számos modern eszköz elérhető, ami nagy segítségnek mutatkozik a …