Home / Pénzügy / Így hat a jelzáloghitelek kamataira az MNB alapkamat csökkentés

Így hat a jelzáloghitelek kamataira az MNB alapkamat csökkentés

Jelzáloghitel
Jelzáloghitel

Bizonyosan néha előfordulhat az emberrel, hogy hitelre lenne szüksége. Például felújítás előtt áll a ház, vagy lakásvásárlásra kellene a pénz, esetleg más lakáscélú hitelre lenne szükség. Nincs vész, van megoldás.

 

Olyan hitelt érdemes felvenni, mely árfolyamkockázat nélküli, és alacsony kamatozású. Ilyen például a GRÁNIT Banknál a szabad felhasználású hitele. Persze jelzálog fedezet szükséges hozzá. A célok, melyekre fel lehet használni például új és használt lakás vásárlása, az ingatlan felújítása és korszerűsítése. De kiválthat az ügyfél más pénzintézet által nyújtott lakáscélú hiteleket is ezzel. Valamint választható GRÁNIT szabad felhasználású hitel is, mely egy szabadon választott hitelcél, és persze ezzel is kiváltható a más pénzintézet által nyújtott szabad felhasználású hitel.

 

A havi törlesztő részlet teljesen személyre szabott, pár perc alatt elkészítik a szakemberek az ügyfélnek. Változó kamatozásúak a hitelek a három havi kamatperiódus mellett. Magyarul pedig azt jelenti, hogy az ügyleti kamat a három hónapos periódus alatt állandó, és éppen ezért a törlesztő részlet is változatlan marad. Viszont a következő kamatperiódusban megváltozhat a kamat az aktuális pénzpiaci viszonyoknak megfelelően, vagy emelkedhet, vagy csökkenhet, majd ismét változatlan marad végig a kamatperiódus alatt.

 

A hitel kizárólag a GRÁNIT Banknál vezetett bankszámláról törleszthető. Bizonyos bankok jelzáloghitelei teljesen mások, de a GRÁNIT Bank nagyon kedvező hitelt biztosít az ügyfelei részére. A maximális hitelösszeg függhet az ingatlan értékétől, melyet egy független értékbecslő határoz meg, valamint az ügyfél háztartásának pénzügyi teherviselő képességétől.

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Az OTP lakástakarékpénztár mellett egyre többen döntenek

Amikor sor kerülne egy saját otthon megvásárlására, akkor a hirdetéseket nézve azt tapasztalja, hogy nagyon …