Home / Szolgáltatás / Hogyan kerülhető el a fog implantátum?

Hogyan kerülhető el a fog implantátum?

Fog implantátum
Fog implantátum

A testünk regenerálódó folyamatai egészen elképesztőnek számítanak. Bármelyik szervünk, testrészünk képes felépülni egy súlyosabb sérülést követően.

A csontok összeforrnak, a sebek begyógyulnak, viszont a fogainkra nagyon kell vigyáznunk. Amelyik egyszer kiesett, az többé nem nő vissza. A fog implantátum segíthet, viszont a megelőzés sokkal könnyebb. Fogaink egészsége a szájápolási szokásainktól függ. Sajnos van, aki olyan rossz genetikával rendelkezik, hogy akármit csinál, a fogai mégis megsárgulnak, tönkremennek.

Mások a saját bevallásuk szerint, ehetnek akármilyen cukros ételt, a fogaik mégsem kezdenek el romlani. Mégis javasolt a rendszeres fogmosás a kellemetlen szájszag, a lerakódások és a fogkő elkerülése miatt. Így a minimálisra csökkenthető annak a lehetősége, hogy valaha is szükségünk lesz fog implantátumra.

Balesetek viszont mindig vannak, ami szintén okozhat fogvesztést, nem beszélve bizonyos betegségekről. Amennyiben a csontszövet sűrűsége megfelelő, a fog implantátum minden probléma nélkül beültethető.

About admin

Check Also

Maldív szigetek nyaralás a hófehér tengerparton

A nagybetűs üdülést mindenki a tengerpatron képzeli el, napernyő alatt egy nyugágyon fekve, miközben jéghideg …