Home / Webáruház / Hódít a vitrázs, jól mutat a konyhában!

Hódít a vitrázs, jól mutat a konyhában!

Sok családnak nem a nappali, hanem a konyha a lakás úgynevezett fészke, ahol megy a sok beszélgetés, közben a tűzhelyen rotyog a finom ebéd vagy vacsora. Az ilyen családoknak sokat számít, hogy mennyire rendezett és hangulatos a főzőhelyiség.

Az apró dekorációk és mutatós edények mellett, ilyenkor az abroszra is nagy hangsúlyt kell fektetni, nem utolsósorban pedig kell a vitrázs pálcára fűzhető aprócska függöny is, ami csak részben takarja el az ablakot, alatta vagy fölötte bármikor ki lehet tekinteni az utcára, az udvarra.

Honlapunkon rengeteg vitrázs függöny modellt talál, a leheletfinom bézs anyagoktól kezdve, a karácsonyi szimbólumokkal tarkított piros-fehér változatokig. Érdemes akár több eltérő színű és mintázatú függönyt választani, hiszen a cserélgetésükkel mindig újjászületik a konyha.

Másrészt a gőztől és az illatoktól hamar beszennyeződik a vitrázs függöny, tehát legyen mivel lecserélni! Honlapunkon kérheti a megrendelt anyag megvarrását is, ahol tájékoztatást kap, hogyan vegye le a szükséges méreteket hozzá. A különféle függöny anyagok mellett, cégünk más textíliákat is széles típus- és színválasztékban tett elérhetővé a vásárlóinak.

A Gabardin anyag is igen népszerű, aminek szövése különleges, egyedi és ezer közül is felismerhető, továbbá rengeteg textildekorációhoz kiváló alapot jelent. Készülhet belőle szennyestartó-kosár, újságtartó batyu, falvédő, díszpárnahuzat és még sok más.

Helytáll asztalterítőként is, ahol hatalmas előnynek számít a vízlepergető tulajdonsága és a magas törési ellenállása, gyakorlatilag nem ráncolódik, könnyű vasalni. A Gabardin anyag kellően áttetsző, mégis eléggé sűrű szövésű ahhoz, hogy úgynevezett éjszakai függönyöket lehessen belőle készíteni.

Ha a blackout függönyök között nem talál megfelelőt, akkor vehet a kívánt mennyiségben ebből a textíliából. A Gabardin anyag sima és vékony, amit ráadásul rugalmas tulajdonságok is jellemeznek, így az sem kizárt, hogy ruha, szoknya, nadrág készüljön belőle, egy jó szabásminta felhasználásával.

About admin

Check Also

Építőipari gépek akciós áron

Minőségi szerszámokkal jobban halad a munka. Az építőipari gépek elengedhetetlen kellékei egy lakásfelújításnak. A falhorony-marótól …