Home / Webáruház / Hintafűrész biztonságos kialakítással

Hintafűrész biztonságos kialakítással

Gyerekjáték a rönkhasítás
Gyerekjáték a rönkhasítás

A tűzifa előkészítése nagyon fárasztó, hogyha pusztán egy fejszét és kézi fűrészt használunk. Pedig gyakran nem áll más rendelkezésre. Ilyen esetben az egész nap biztosan favágással fog telni. A nagyobb rönkök felaprításához legalább egy láncfűrészre lesz szükségünk, de ehhez a feladathoz jobb a hintafűrész.

A webáruházban található elektromos hintafűrészek nemcsak a vastag rönköket, hanem szinte bármilyen ház körül található fahulladék felaprítására alkalmasak.

A használati útmutató elolvasása kiemelten fontos, mert ha nem a leírtak szerint alkalmazzuk a hintafűrészt, akkor könnyen problémákba ütközhetünk.

A túl nagy átmérőjű rönkök esetleg kárt tehetnek benne, ami akár garanciavesztéshez is vezethet. Mivel ezek az eszközök árammal működnek, ezért nem kell attól tartani, hogy munka közben el fog fogyni az üzemanyag. A hintafűrész a biztonságos használat miatt lett így kialakítva. Miután a fát az asztallapra helyeztük, egyszerűen csak rá kell billentenünk a fűrészlapra, ami egy edzett acélkorong.

About admin

Check Also

Wamsler Kamino a kandallók királya

A fűtési rendszer kiépítését tekintetbe véve, manapság már egyre többen teszik le a voksukat a …