Home / Szolgáltatás / Gurulós állványok tömör gumikerekekkel

Gurulós állványok tömör gumikerekekkel

Fejlett állványrendszerek
Fejlett állványrendszerek

A magasban történő munkavégzés mindig egy bizonyos szintű kockázattal jár. A gravitáció bizony csúnyán el tud bánni minden élőlénnyel és ez alól az ember sem kivétel.

Olykor elég lehet egy egyszerű kétágú létra, de ha valamilyen összetettebb feladatról van szó, akkor inkább a gurulós állványok mellett érdemes dönteni. Kényelmes munkafelületet biztosítanak több méter magasban, de a lényeg elsősorban a biztonság. A gurulós állványokon elférnek a szerszámok és a munkaanyagok is.

Egy megtermett felnőtt ember súlya meg sem kottyan a strapabíró szerkezetnek, aminek a másik nagy előnye a mobilitás. Tömör gumikerekeken gurul, amelyek földelésként is hasznosnak bizonyulnak a villanyszerelési munkák esetén.

A kerekek egyenként fékezhetőek, amire mindenképp szükség van a stabilitás érdekében, ezért nem túl szerencsés, hogyha megfeledkezünk a rögzítésükről. Egyaránt bevethetőek kül- és beltéri munkák esetén. A gurulós állványokkal szakaszosan halad a munka. Amint végeztünk egy adott területen, odébb vihetjük és máris folytatódhat a munka ott, ahol abbamaradt.

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Az öntapadós címke a kereskedelemben is megállja a helyét

Ahhoz, hogy megtalálja az igazán megfelelő terméket a célja eléréséhez, néhány fontos dolgot mindenképp figyelembe …