Home / Pénzügy / Bank / Fundamenta OTP Bankos ajánlatai

Fundamenta OTP Bankos ajánlatai

Nagyon sokan nem igen tudják, hogy önmagában a lakástakarék mit is jelent. Ez egy igen rugalmas megtakarítási forma, aminek összegét lakásvásárlására vagy annak felújítására költhetjük el. Évről-évre előre meg lehet határozni azt, hogy havonta mekkora összeget fizetünk be, így anyagi lehetőségeinkhez igazíthatjuk. Ezt csökkenteni vagy emelni is lehet. Így az előzetesen megállapított, például 10 ezer Ft-os befizetést megduplázhatjuk, ha arra jutunk, hogy az alacsonyabb összeggel nem tudjuk összegyűjteni a kívánt összeget a lakás felújítására, megvásárlására. A Fundamenta OTP Bankos ajánlatait sokan választják.

Fundamenta OTP
Fundamenta OTP

A szülők a gyermekeiknek is szoktak kötni lakástakarékot, hiszen ez átruházható, így ha nagykorúvá válik, akkor már rendelkezésére áll egy nagyobb összeg, amit be lehet fizetni egy lakás vételi árába. Az összegyűjtött összeg átruházható unokára, szülőre, feleségre és férjre is.

A Fundamenta OTP Bankos lehetőségek esetében is él az, hogy a külön szerződéssel létrejött lakástakarékokat össze lehet vonni, így ha egy családban van több, például férjnek és feleségnek, akkor így egyetlen összegként lehet felvenni és minden bizonnyal könnyebben megoldható az ingatlan megvétele. A lakástakarékot örökölni is lehet.

OTP Bank
OTP Bank

A Fundamenta OTP Bankos lehetősége esetében fix kamatozással lehet élni, így nem érvényes azon eset, amikor lekötjük a pénzünket és közben csökken a jegybanki kamatláb, akkor csökken a betétre járó kamat is. Az előre meghatározott idő alatt nem változhat a lakástakarék kamata. A Fundamenta OTP ajánlatai között élhet a hitelkiváltással is, ha ilyen módon vásárolta meg a lakását.

 

About admin

Check Also

Az OTP lakástakarékpénztár mellett egyre többen döntenek

Amikor sor kerülne egy saját otthon megvásárlására, akkor a hirdetéseket nézve azt tapasztalja, hogy nagyon …