Home / Szolgáltatás / Férfi haj- és szakállvágás a “barber királynők” szerint

Férfi haj- és szakállvágás a “barber királynők” szerint

Szakállvágás
Szakállvágás

Egy kellemes helyre, ahol kedvesen fogadják a vendégeket, jó visszajárni. A barber királynők szerint több dolognak is köszönhető az eddigi sikerük (forrás: a76.hu. Az első dolog talán a szakértelem, amit sikerült művészi szintre emelni, ezáltal születnek meg a kezeik alatt a haj- és szakállköltemények. A közvetlen hozzáállás szintén megnyerő, hiszen ebben az esetben nem pusztán arról van szó, hogy leül a kliens és elmondja milyen fazont szeretne, majd azt is kapja.

Persze ki menne el egy olyan borbélyszalonba, ahonnan nem olyan frizurával jön, ki amilyennel szeretne? A barber királynők igény szerint segíthetnek kiválasztani egy teljesen új stílust, amiről nem is gondoltuk volna, hogy ennyire jól áll. Mert bizony gyakran előfordul a férfiak körében, hogy gyerekkoruk óta ugyanazt a frizurát vágatják maguknak, ami vagy jól áll vagy lehetne sokkal jobb is. Az elmúlt években ismét divatba jött a szakáll viselése, ami lehet borzasztóan stílusos, de sok esetben ápolatlan külsőt is kölcsönözhet a tulajdonosának.

A barber királynők természetesen ebben is segítenek egy kellemes beszélgetés kíséretében. A vendégeknek nincs olyan érzésük, mintha egy üzembe mennének be, ahol ők a szalagon futó termékek, akikkel minél hamarabb szeretnének végezni az ott dolgozók, hogy végre szabaduljanak. A borbély csajok kellemes, baráti környezetben fogadják az ügyfeleiket, akik egyszerűen, online foglalással választhatnak időpontot maguknak.

Igazi kényeztetésben lehet része annak, aki profi frizurával és szakállal szeretne kilépni a szalonból. Nincs is annál kellemesebb, mint whiskey-t kortyolgatva várakozni arra, hogy vége legyen a treatment-nek. A népszerűséghez a szalon könnyű megközelíthetősége is hozzátartozik, mivel parkolási lehetőség szintén van. Az A76 szalonoknak lelkük van, ahol minden férfi rátalálhat vagy finomíthat a saját stílusán a barber csajok segítségével. A weboldalon megtekinthetőek az eddigi munkák, illetve az árlista is megtalálható, amelyek kifejezetten kedvezőnek számítanak, még egy ilyen színvonalas szolgáltatás ellenére is.

About admin

Check Also

A Relax Dental Center gondoskodik a fogpótlásról

Fogaink védelme különösen azért fontos, mert nem cserélgethetjük egész életünkben, a csontfogak után nem marad …