Home / Szolgáltatás / Fémmegmunkálás, összeszerelés és lemezhajlítás

Fémmegmunkálás, összeszerelés és lemezhajlítás

összeszerelés
összeszerelés

Nagyon modern számítógépes technikával történik a fémipari munka során a megmunkálás. Fontos, hogy minden a lehető legpontosabb legyen, hiszen az összeszereléskor stimmelni kell a legyártott elemeknek.
Ha szeretné felvenni a kapcsolatot egy nagyon precízen dolgozó fémipari vállalkozással, akkor erre a honlapra kell belépnie. A Kontametal fő profiljába a lemezmegmunkálás és az összeszerelés tartozik, amelyet nagy csarnokokban végeznek.
A korszerű technikai háttérnek köszönhetően, igen magas színvonalon történik az acél és alumínium elemeknek a legyártása.
Az összeszerelés ennél a cégnél történhet mechanikai és elektromos típusban is. A mechanikai szerelés keretében, a legyártott elemeket a megrendelés szerint összeállítják hegesztéssel és egyéb módokon. Az elektromos összeszerelés a kábelezéssel való ellátást jelenti. Minden a megrendelő igényei szerint történik.
Lépjen be a Kontametal honlapjára és ismerje meg részletesen a cég profilját! Kérdése esetén vegye fel a kapcsolatot a vállalat szakembereivel, ügyintézőivel!

About admin

Check Also

A Relax Dental Center gondoskodik a fogpótlásról

Fogaink védelme különösen azért fontos, mert nem cserélgethetjük egész életünkben, a csontfogak után nem marad …