Home / Pénzügy / Az ingatlan biztosítás kalkulátorral egy tájékoztató összeget kaphat

Az ingatlan biztosítás kalkulátorral egy tájékoztató összeget kaphat

Ingatlan biztosítás kalkulátor
Ingatlan biztosítás kalkulátor

Egy lakásra mindenképpen érdemes kötni biztosítást, hiszen egy károkozás következtében, amely többnyire baleset, megsemmisülhet az ember munkájának eredménye néhány óra leforgása alatt. Az ingatlan biztosítás kalkulátort könnyen lehet használni, hiszen csak az adott épülettel kapcsolatos főbb paramétereket kell megadni. Így lényeges az, hogy mekkora az alapterülete, milyen extrák kerültek beépítésre, az elhelyezkedés is lényeges, az épület szerkezete, az építés éve, vagyis minden olyan adatot kér az ingatlan biztosítás kalkulátor, amely annak piaci értékét hivatott meghatározni. Az fontos, hogy árterületen elhelyezkedő ingatlanra szinte egyetlen biztosító sem köt biztosítást, hiszen nagy a kockázata annak, hogy egy áradás következtében jelentős kár keletkezik.

Ingatlan biztosítás kalkulátor
Ingatlan biztosítás kalkulátor

Aki nem köt biztosítást, az nagy kockázatot vállal, hiszen bármilyen kár keletkezése esetén azt saját pénztárcából kell kifizetnie. Akik lakáshitelt vesznek fel és a jelzálog az adott ingatlant terheli, ott mindenképpen szükséges biztosítást kötni, hiszen a bank nem is ad másként hitelt. Így van bebiztosítva a pénzintézet arra, hogy nem fog megsemmisülni kártérítés nélkül a jelzálogként felmutatott ingatlan.

Ingatlan biztosítás kalkulátor
Ingatlan biztosítás kalkulátor

Ha szeretne minél előbb kötni biztosítást otthonára, akkor ne habozzon, hanem az ingatlan biztosítás kalkulátor segítségével kezdje meg az egyes ajánlatoknak a felkutatását. Ne habozzon, hanem keresse fel azt a biztosítót, amelyik ajánlata a leginkább megtetszett! Pillanatok alatt meg is tudja kötni otthonára a biztosítást. Nézze meg az egyes ajánlatokat és válassza azt, amelyik a leginkább megfelel ár-érték arányt tekintve. Az ingatlan biztosítás kalkulátor használata egyszerű.

About admin

Check Also

A legjobb befektetési lehetőségek megtekinthetőek a pénzügyi portálokon

Nagyon sok olyan pénzügyes tanácsadó honlap van, amelyek segítségével mindenki hozzájuthat olyan információkhoz, ezek segítségével …