Home / Szolgáltatás / Az ERP Winner 2018 egyedülálló funkciókkal

Az ERP Winner 2018 egyedülálló funkciókkal

Kifinomult rendszerek
Kifinomult rendszerek

Sikeresen megújult a WinNer vállalatirányítási rendszere, ami ezáltal sokkal hatékonyabbá vált, így még inkább megéri az alkalmazása, a gördülékeny céges ügyintézés érdekében. Az ERP Winner 2018 olyan egyedülálló frissítéseket tartalmaz, amelyek megduplázták a már eddig is kiválóan alkalmazható rendszer kapacitását.

Most már képes bármilyen devizanemben működni. Az automatikus folyószámla átvétellel sok időt lehet megtakarítani. Az elszámolások kezelése is sokkal kényelmesebbé vált az új ERP Winner 2018 moduljainak hála.

Az Oracle Business Intelligence fontos komponensnek számít, mivel lehetővé teszi az adattárházas feldolgozást. A modulok esetében nagy előrelépés történt. A számvitel, a kontrolling, a gyártás, de még a kereskedelem minden mozzanatát figyelemmel lehet kísérni az ERP Winner 2018 rendszernek hála.

A fejlődő vállalkozások informatikai támogatásának az alapját jelenti, amire könnyebb lesz építkezni a továbbiakban a cég ügyvitelével kapcsolatban. A valós idejű tranzakciók egységes kezelése egyedülállóvá teszi az ERP Winner 2018 rendszert.

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Mikor van szükség fog implantátumra?

Könnyen elveheti az életkedvünket, hogyha hiányos a fogsorunk, különösen akkor, ha valamelyik szemfog esik ki. …