Home / Webáruház / A Xiaomi Mi 11 tok védelmet nyújt

A Xiaomi Mi 11 tok védelmet nyújt

xiaomi mi 11 tok
Xiaomi mi 11 tok

Olyan helyet keres, ahol sokféle telefonos kiegészítő található? Remek internetes boltok vannak az éterben csak meg kell találni. Ha most a bluedigital.hu linkre kattint, akkor több Xiaomi Mi 11 tok közül választhat. Ennek a webshopnak a felületén nemcsak a szóban forgó kínai gyártó termékeihez passzoló védőburkok sorakoznak, hanem sok más cég kütyüire valók is.

A családtagjainak vagy a barátainak iPhone, Samsung vagy más készülékeik vannak? Ezekre is rendelhet a Xiaomi Mi 11 tok vásárlásakor! Ha a megrendelésének végösszege eléri a 15 000 Forintot, akkor a szállításért nem kell pluszban fizetnie. Kérdezze körbe az ismerőseit, hátha ők is szeretnék lecserélni a telefonjukon lévő régi tokot!

Mivel a mai kütyük többségét elől-hátul üveges felület borítja, ezért elég csúszósak. A Xiaomi Mi 11 tok nemcsak egyszerűen a karcok és az eséskor fellépő rezgés ellen véd, hanem sokkal jobbá teszi a síkos platformok fogását. Egyes védőburkoknak hátul egy kis kapaszkodó gyűrűjük van, ami főleg képkészítéskor nyújt biztos fogást.

A Galaxy A72 tok termékpaletta lenyűgöző

Gondolt már arra, hogy elérkezett az ideje a mobiltok cseréjének, viszont eszébe jutott, hogy ez mennyire megterheli a környezet? A Bluedigital honlapján már, olyan környezetbarát Galaxy A72 tok is kapható, ami újrahasznosított anyagból készül. Ez a megoldás, hogy élhetőbbé tegyük a Földet! Minden kis lépés számít, ezért javasoljuk, hogy próbálja ki ezt a produktumot!

A felhasznált és újrahasznosított anyagokból készül Galaxy A72 tok ellenálló és megbízható. Külalakra semmiben sem különbözik más típusoktól. A Forcell BIO mellett, más gyártók szintén jelen vannak a webáruházban, így tényleg van miből választani. Ha esetleg hagyományos Galaxy A72 tok érdekli, akkor természetesen azt is találhat.

Aki nemcsak tok, hanem füles vagy másféle telefonos kiegészítő miatt látogat el az online boltba, az nézzen szét a felsorolt kategóriákban, hogy rálelhessen a keresett dologra. Ez a viszonteladó tudja, hogy mire van szüksége az embereknek, ezért szuper ár/érték aránnyal rendelkező termékeket árusít.

About seditor

Check Also

A vízálló LED lámpa használata biztonságos

Ma már az egyszerűbb termékekből is százféle kapható. A világon számos gyártó próbálkozik olyan termékeket …