Home / Szolgáltatás / A tűzzsonglőrök oktató tevékenységet is végeznek

A tűzzsonglőrök oktató tevékenységet is végeznek

Minőségi szórakoztatás
Minőségi szórakoztatás

A gyermekeink oktatásánál és életre való felkészítésénél nincs fontosabb, azonban a kicsik hamar megunják az iskolai előadásokat, de még a szülők által tartott hegyi beszéden is hamar képesek túllendülni. A tűzzsonglőrök aligha esnek ebbe a kategóriába, hiszen az oktatást egy szórakoztató, látványos és interaktív műsorral kötik össze.

Mialatt megtanítják a gyermekeinknek, hogy a tűz bizony nem játék, egy műsor keretében azt is bemutatják, hogy miként kell tisztelettel és felelősséggel bánni vele.

A bemutatót követően, a tűzzsonglőrök a gyerkőcöket is bevonják egy interaktív műsor keretében, így első kézből sajátíthatják el az előzőleg bemutatottakat és hallottakat.

Az élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt feledhetetlen élményt nyújt, így nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is minden bizonnyal élvezni fogják. A tűzzsonglőrök ezen speciális műsora tökéletes bármelyik iskolába, falunapra, gyereknapra, de igazából bármilyen olyan helyre, ahol igény lenne rá. Nem hiába örvendenek nagy népszerűségnek szerte az országban.

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

A tökéletes reklámajándék pozitív hatása

Ez a fogalom mindenkinek mást jelent, viszont van lehetőség a megvalósítására. A tökéletes reklámajándék ismérve …