Home / Szolgáltatás / A tűzzsonglőrök oktató tevékenységet is végeznek

A tűzzsonglőrök oktató tevékenységet is végeznek

Minőségi szórakoztatás
Minőségi szórakoztatás

A gyermekeink oktatásánál és életre való felkészítésénél nincs fontosabb, azonban a kicsik hamar megunják az iskolai előadásokat, de még a szülők által tartott hegyi beszéden is hamar képesek túllendülni. A tűzzsonglőrök aligha esnek ebbe a kategóriába, hiszen az oktatást egy szórakoztató, látványos és interaktív műsorral kötik össze.

Mialatt megtanítják a gyermekeinknek, hogy a tűz bizony nem játék, egy műsor keretében azt is bemutatják, hogy miként kell tisztelettel és felelősséggel bánni vele.

A bemutatót követően, a tűzzsonglőrök a gyerkőcöket is bevonják egy interaktív műsor keretében, így első kézből sajátíthatják el az előzőleg bemutatottakat és hallottakat.

Az élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt feledhetetlen élményt nyújt, így nemcsak a gyerekek, de a felnőttek is minden bizonnyal élvezni fogják. A tűzzsonglőrök ezen speciális műsora tökéletes bármelyik iskolába, falunapra, gyereknapra, de igazából bármilyen olyan helyre, ahol igény lenne rá. Nem hiába örvendenek nagy népszerűségnek szerte az országban.

About admin

Check Also

Bérszámfejtés megbízható partnertől

Tájékozottnak lenni szép, sőt, nagyon hasznos dolog, viszont nem mindenben éri meg laikusként beleütni az …