Home / Szolgáltatás / A Relax Dental Center gondoskodik a fogpótlásról

A Relax Dental Center gondoskodik a fogpótlásról

Relax Dental Center
Relax Dental Center

Fogaink védelme különösen azért fontos, mert nem cserélgethetjük egész életünkben, a csontfogak után nem marad semmi. A Relax Dental Center dolgozói azonban azokra is gondoltak, akik valamilyen betegség miatt, esetleg baleset következtében szorulnak segítségre, hogy újra mosolyogni tudjanak a világra.

Az úgynevezett IHDE eljárás tökéletes választás lehet mindenkinek, hiszen gyors, biztonságos és tényleg kevés fájdalommal jár. Ilyenkor a fogpótlás már 72 óra alatt elkészül és szinte mindenkinél használható. Azonban a Relax Dental Center nemcsak egy-egy fog pótlására szakosodott, hanem akár egész állkapcsot is visszakaphatunk egykori állapotában.

Mit jelent ez a pénztárcánkra nézve? Az állcsont helyretétele legalább 8 foggal együtt már akár 1,5 millió Forintért is megléphető, ami tartalmazza a konzultációt és a tervezést, a rossz fogak kihúzását, a hidakat, sebellátást és még rengeteg mindent, amihez garanciát is adnak. Ha biztosra akarunk menni, akkor keressük fel a Relax Dental Centert és nem fogjuk megbánni a döntésünket!

About admin

Check Also

A nagytestű kutyafajták képekkel bemutatásra kerülnek

Rengeteg szempontot figyelembe kell venni, ha kutyust viszünk a házhoz, függetlenül attól, hogy kistestű vagy …