Home / Webáruház / A Peugeot 307 alufelni megtalálása a kereső segítségével

A Peugeot 307 alufelni megtalálása a kereső segítségével

Sok weboldalon, akárcsak az Alu-Felni honlapján, adott egy olyan kereső, ami leegyszerűsíti a keréktárcsák vásárlását. A vásárlók itt hamar megtapasztalhatják, hogy például a megfelelő Peugeot 307 alufelni milyen gyorsan megtalálható, megrendelhető, majd a házhoz szállítást követően felszerelhető és alkalmazható.

Persze, hogy az egész folyamat jól záródjon, bizonyos szabályokat kötelező betartani, még akkor is, ha az ember választhat a járműve eredeti keréktárcsáitól eltérő méretűeket is. A Peugeot 307 alufelni furatszámánál tudni kell, hogy a csavarok felszereléséhez szükséges furatok elhelyezkedésének szigorúan meg kell egyezni a tengelyén lévők helyével.

Mi a helyzet akkor, amikor nagyobb vagy épp azonos a középfurat? Nem szabad elfelejteni a végső döntés meghozatala előtt, hogy a középfurat átmérőjének azonosnak, vagy nagyobb átmérőjűnek kell lennie, mint a kerékagy átmérője. Ellenkező esetben a kerékpánt nem rögzíthető.

A Peugeot 307 alufelni kiválasztásakor nem szabad elfelejteni, hogy az a bizonyos ET érték is lényeges. A középsík eltolás a tárcsa tengelyhez viszonyított állását határozza meg. Ha a szám túl nagy, akkor bizony a Peugeot 307 alufelni súrolhatja a futómű egyes elemeit és a fékrendszert.

Hogyan maradhat a Honda Civic alufelni olyan, mint új korában?

Nem csupán a megfelelő tárcsa megvétele és felszerelése fontos, de annak karbantartása és gondozása is. A Honda Civic alufelni tisztításáról, a megfelelő szerek alkalmazásáról sajnos sokan hajlamosak megfeledkezni. Egyeseket pedig egyenesen nem is érdekli ez a téma. Pedig a Honda Civic alufelni élettartama akár kétszeresére is növelhető a jó technikákkal.

Aki komolyan veszi a tisztítást, az tudja, hogy nem szabad akkor elkezdeni ezt, amikor a tárcsa meleg. Kerülni kell azokat az autómosókat, ahol savtartalmú szereket használnak. A Honda Civic alufelni takarításakor el kell felejteni az acélgyapotot, a fémtisztítót tartalmazó szereket és azokat a készítményeket, amik karcolhatják a felnit. Havi szinten elég nagyjából a négyszeri tisztítás, persze kerülve az 1 bar nyomásnál erősebb vízsugarak bevetését.

About seditor

Check Also

A vízálló LED lámpa használata biztonságos

Ma már az egyszerűbb termékekből is százféle kapható. A világon számos gyártó próbálkozik olyan termékeket …