Home / Vásárlás / A kerékpár pedál kiválasztása időigényes feladat

A kerékpár pedál kiválasztása időigényes feladat

kerékpár pedál
Kerékpár pedál

Amikor az ember kétkeréken akar a munkahelyre járni, akkor kicsit mindegy, hogy milyen márkát választunk. A hagyományos felhasználók nem szoktak odáig eljutni, hogy a kerékpár pedál modellek között nézelődjenek, viszont a tudatos tekerők annál inkább. A pedál kiválasztásánál rengeteg szempontot figyelembe kell venni, ami később hatással lesz a közlekedésre is.

A nagyon speciális pedálokhoz még speciálisabb cipő kell, ami csak a tekerést szokta erősíteni, a gyaloglást nem. Amennyiben olyan túrát tervezünk, ahol a több órás biciklizés után gyalog kell folytatnunk, nagyon alaposan meg kell válogatni, hogy mit cipelünk a hátunkon. Egy 45-ös túrabakancs nem fér el a táskában és bizonyára senki sem akarja egész nap magával hurcolni.

Szerencsére vannak olyan országúti vagy MTB kerékpár pedálok, amelyek nem túrázáshoz készültek, de sík felületen nem fognak csúszni, tehát eljutunk egyik pontból a másikba. Nem véletlen, hogy a versenyeken is ezt használják, mivel a minőségi cipők a legtöbb kerékpár pedálhoz illeszkednek.

About seditor

Check Also

A kollagén kapszula mellé hasznos a C-vitamin

Ahhoz, hogy meg tudjuk őrizni az egészségünket, nem egyszerűen csak mozgásra van szükségünk, hanem a …