Home / Vásárlás / A jellegzetes illatú rozmaringolaj

A jellegzetes illatú rozmaringolaj

rozmaringolaj
Rozmaringolaj

A gyógynövények már évszázadok óta az emberiség segítségére siettek, bármilyen egészségi probléma adódott. Ugyanakkor nagyon sok ezek közül fűszerként is funkcionált, mint például a rozmaring. Tudományos kísérletek alátámasztják, hogy 75%-al növelhető a memória kapacitása a rozmaringolaj belélegzésével. Ha a növény leveleit megdörzsöljük, azonnal érezhetjük az illóolajának jellegzetes illatát, ami éberré tesz, valamint megtisztítja az érzékeinket. Bőrápoló olajban elkeverve a jótékony hatásait élvezhetjük.

Kiválóan alkalmazható sportolás előtt, az izmok bemelegítésére, illetve utána, aromaterápiás masszázsra, mert regenerálja az igénybevett izmokat. A rozmaringolaj reuma okozta panaszokra, keringési zavarokra, izomfájdalom csillapítására, idegkimerültségre, túlterheltségre, gombás fertőzésekre egyaránt eredményesen alkalmazható. De jeleskedik a bőrápolás területén is, hiszen minden típusú arcbőr élénkítésére, tisztítására kiváló, zsíros, korpás hajra ugyancsak gyógyírt jelent.

Antibakteriális tulajdonsága által, a rozmaringolaj megszünteti a kellemetlen szájszagot. Remek szagtalanító és illatosító a citromfű illóolaj is, hiszen mindig frissességet áraszt. Érdemes bőrápoló olajba keverve használni, ugyanis élénkíti és frissíti a bőrt, illetve segít a feszességének visszaállításában. Érproblémákra, narancsbőrre szintén kiválóan használható, utóbbi miatt nagyon kedvelt a hölgyek körében. Számos jó tulajdonsága van még, amelyekről bővebben is tájékozódhatunk a medinatural.hu weboldalon. Innen megrendelhető a citromfű illóolaj, mégpedig nagyon jó áron.

Tekintetbe véve a jótékony hatásait, ez a természetes készítmény egyetlen háztartásból sem lenne szabad hiányozzon. Azoknak, akik szeretnék elkerülni a vegyszeres produktumok használatát, igazi aranybánya az említett webáruház, aminek gazdag felhozatalából nemcsak citromfű illóolaj, hanem nagyon sok más termék is beszerezhető. Használjuk inkább a természet nyújtotta lehetőségeket, mint a sok kemikáliával felruházott készítmények mellett döntsünk!

About admin

Check Also

Kiváló választás jeles alkalmakra a kis koktélruha

Hamarosan egy fontos eseményen vesz részt, ahol szeretne nagyon jól kinézni? A koktélruha kiváló választás …