Home / Szolgáltatás / A hair transplant műtétről pár szóban

A hair transplant műtétről pár szóban

hair transplant
Hair transplant

Ha hajbeültetésre kerül sor, akkor a szakorvosok általában a Follicular Unit Extraction, vagyis a FUE megoldást választják, mert ez számos előnyt garantál. Persze annak érdekében, hogy a hair transplant minden téren tökéletes legyen, nagyon fontos, hogy az átültetéskor egyetlen follikuláris egység vagy más néven hajtüsző se sérüljön meg a kivétel és a beültetés alatt.

A hair transplant nem zárul jó eredménnyel akkor, ha valamilyen oknál fogva az orvos a kivételkor a fejbőrből nem hajtüsző egységeket, hanem a hajszálakat egyenként emeli ki. Ekkor megeshet, hogy például 2000 graft helyett, ami körülbelül 4500 hajszálat tartalmaz, csak 2000 hajszál kerül kivételre.

Ekkor persze gyengébb hajnövekedés is várható, mivel nem a teljes hajtüsző egység kerül kivételre-beültetésre. Az, aki több százezer Forintot kiad a hair transplant beavatkozásra, az nyilván ezzel az eredménnyel nem lesz megelégedve. Ezért is szükséges alaposan megvizsgálni a lehetőségeket és egy olyan klinika mellett dönteni, ahol a műtét után a páciensek minden esetben elégedettek voltak azzal, amit kaptak.

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Új szenvedély a párkapcsolatban

A férfi potencia növelése könnyen orvosolható

Rohanó, teljesítményorientált világban élünk, ennek következményeként sajnos gyakori eset, hogy az idő múlásával a férfiak …