Home / Webáruház / A Bussare kilincsek első osztályú temékek

A Bussare kilincsek első osztályú temékek

Egyedi kilincsek
Egyedi kilincsek

Az ablakok és az ajtók beszerzésekor, fontos figyelmet szentelni a jól megmunkált és egyben stílusos kiegészítők kiválasztására. A Bussare kilincsek kínálatában többféle minőségileg jól kidolgozott termék elérhető.

A felújítások alakalmával, érdemes hosszútávra tervezni és strapabíró eszközöket vásárolni, még ha pillanatnyilag anyagilag megterhelőbbnek tűnik is. A Bussare kilincsekre a gyártó 5 év jótállást vállal, ismerve a termékei időtállóságát.

A szerkezet lehet klasszikus fémsínes vagy rozettás kialakítású. A kör és négyzetrozettás forma előnye, hogy a fogantyúk és a kulcslyukat eltakaró alkotóelemek két különálló részből tevődnek össze, így bármilyen lyuktávolságú ajtóra felszerelhetőek és kisebb a tévedés esélye. A pakk tartalmát képezik a metrikus átmenő csavarok, amelyek segítségével stabilabb tartás érhető el.

A pontos munkával elkészített nyitókarokat 250.000 ajtónyitásra tesztelték. A Bussare kilincsek lehetnek fényesek vagy mattok. Alapanyaguk a rozsdamentes acél, ami a mindennapi használat révén sem kopik meg.

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Vonalkódok előállítása minden mennyiségben

Profi vonalkód nyomtatók a Digicode kínálatából

Modern világunk lehetőséget ad az információ szabadon való áramlásának. Ha nyitva tartjuk a szemünket, rájöhetünk, …