Home / Webáruház / LG Q6 korrekt áron

LG Q6 korrekt áron

Lg Q6

Az okostelefonok mindennapi készülékeknek számítanak, amelyek elkísérnek minket mindenhová, viszont azt már mindenki tudja, hogy egy-egy modell mennyire drága, amit a gyártók zászlóshajójaként szoktak emlegetni.

Ezt a jelzőt általában a csúcskategóriás készülékek kapják meg, amelyek az akkori széria legújabb termékét képviselik. Az LG Q6 azonban a középmezőnyben helyezkedik el, annak is inkább a tetején, hiszen amit kínál, amellett nem lehet szó nélkül elmenni. A 3 GB memóriával felszerelt eszköz nagyon korrekt áron jelent meg a webáruházak polcain, így van ez a mobilcorner.hu esetében is.

Aki ismeri a dél-koreai cég termékeit, az tudja, hogy nem adnak ki silány kivitelezést a kezeik közül. Ez alól az LG Q6 sem lehet kivétel, hiszen tökéletesen fut rajta minden alkalmazás, felspécizték egy remek kamerával, ami gyenge fényviszonyok mellett is korrekt képeket készít.

Napfénynél, kinti környezetben pedig elmondhatjuk, hogy kiválóan teljesít. Aki nem akar indokolatlan százezreket költeni egy mobilra, az meg lesz elégedve az LG Q6 árával és teljesítményével.

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Több családi ház szellőztető rendszert különböztethetünk meg

Mindenki a saját szakmájával van tisztában. Ezért is érdemes kikérni a hozzáértőnek a véleményét azokban …