Home / Szolgáltatás / Itt az ideje, hogy kipróbáld a limuzinnal ünneplést!

Itt az ideje, hogy kipróbáld a limuzinnal ünneplést!

Kiváló szórakozás limuzinnal ünnepelni
Kiváló szórakozás limuzinnal ünnepelni

Különleges partyhangulatban szeretnéd ünnepelni leánybúcsúd? Fotózás, forgatás alkalmával lenne szükség kimagasló színvonalra, s ehhez keresed a megfelelő limuzin bérlési lehetőséget? A szolgáltatás nem véletlen olyan kedvelt manapság, hiszen bármelyik éjszakai programot, vagy nagyszabású nappali rendezvényt exkluzívvá teheted akár egy órára szóló limo bérléssel. Céges rendezvényekre is kitűnő választásnak bizonyul a járgány, bérelhető ilyen limuzin is, de a leánybúcsúk, esküvők hangulata is feldobható egy megfelelően megválasztott darabbal, és a hozzá társuló egyéb szolgáltatásokkal.

 

S hogy mennyibe kerül a limuzin bérlés egy egész éjszakára? Óránként már 19 ezer forinttól elérhető a szolgáltatás, ráadásul olyan extra lehetőségek is igénybe vehetőek, mint a profi fotós, a programszervezés, vagy éppen a reptéri transzfer. Akár egy romantikus este megszervezésében is állnak rendelkezésedre a profik, hogy elvarázsolhasd kedvesed egy fenséges vacsora után.

 

Ha a féktelen bulihoz szeretnél egy extra autót szerezni, amiben az egész társaság elfér, bérelhető ilyen limuzin is, hogy egy közös városnézéssel és pezsgőzéssel kezdjétek a főváros fényeit megcsodálva az éjszakát. Akár egyetlen órára is igénybe vehető a szolgáltatás, s közben több száz képet készít majd rólatok a profi fotós, hogy az éjszaka valóban felejthetetlen legyen.

 

Esküvők, leánybúcsúk, céges rendezvények, exkluzív programszervezés, éjszakai party, szülinapi összejövetel extra városnézéssel egybekötve, romantikus este, vagy a céges vendégek elkápráztatása- a lehetőségek száma végtelen. Egy azonban biztos, a limuzin bérlés bármely alkalmat különlegessé és exkluzívvá teszi!

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Biztosan jó a szénnel való fűtés?

Egy új ingatlan felépítése során, érdemes odafigyelni a tökéletes fűtési rendszer kiépítésére. A jól megszokott …