Home / Webáruház / Eastpak Doggy Bag, a trendi övtáska

Eastpak Doggy Bag, a trendi övtáska

Eastpak Doggy Bag

A kiegészítők terén nagyon sok újdonságot már nem lehet felmutatni, azonban az elavult dolgokból lehet újat és divatosat teremteni. Az Eastpak Doggy Bag típusai is régi alapokra építkeznek. De miről is van szó?

Ez tulajdonképpen nem más, mint az övtáska, ami ma újra nagyon trendi. Valójában el sem tűnt, azonban kicsit háttérbe szorult egy időre, míg kipihente az NDK-s emlékeit. A pocitáska vagy hasitasiként is „becézett” kiegészítő ma újra menő, a legnagyobb divattervezők kollekcióiban és világsztárok derekán is láthatunk ilyesmit. Az Eastpak Doggy Bag rengeteg variációban robbant be az idei év táskapiacára, hiszen megjelent női és férfi kivitelben egyaránt és rengeteg színben. Miért ilyen népszerű ez a táskatípus? Az övtáska valóban megosztó jelenség, de a praktikussága tagadhatatlan. Hányszor jár úgy az ember, hogy leugrana a kutyát sétáltatni, pár dolgot vásárolni, de nem szívesen vinne magával kézitáskát vagy válltáskát? Állandóan lecsúszkálnak az ember válláról vagy fogni kell kézbe.

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha csak a derekunkra kötnénk valamit, amiben biztonságban tudhatjuk a legfontosabb dolgainkat, mint a kulcsokat, a pénztárcát és az íratokat. Az Eastpak Doggy Bag tökéletes kiegészítője lehet egy hétköznapi szettnek. Rengeteg helyre és alkalomra fel lehet venni, ráadásul így valószínűleg nem felejtjük ott valahol a táskánkat, hiszen a derekunkra van kötve. A hölgyek is bátran viselhetik, hiszen az Eastpak Doggy Bag női modellek kifejezetten csajosak, vagányak és kiváló minőségűek is. Válassza Ön is a komfortos divatot, ha eddig nem tette és fedezze fel most az övtáskát!

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Több családi ház szellőztető rendszert különböztethetünk meg

Mindenki a saját szakmájával van tisztában. Ezért is érdemes kikérni a hozzáértőnek a véleményét azokban …