Home / Webáruház / A karbantartást elősegítő Metabond Diesel

A karbantartást elősegítő Metabond Diesel

Az autókat rendszeresen karban kell tartani, hogy megfelelően működjenek. Főleg abban az esetben, amikor még fiatal és strapabíró járműről beszélhetünk, amely még egy jó 10-15 évig szolgálhatja a tulajdonost. Célszerű a Liqui Moly olajkereső mellett dönteni, ahol több motorolajt hasonlíthat össze egymással.

Persze nagyban befolyásolja a jármű motorjának a típusa, ugyanis nem mindegy, hogy benzines vagy dízeles gépezetről beszélünk. Eltérő motorolaj szükséges ezekhez és a viszkozitás sem mindegy. Érdemes egyeztetni a szerelővel, amennyiben a Liqui Moly olajkeresőben próbálja megtalálni az Ön autójához ideális példányt.

Amennyiben használt gépjárművet birtokol, úgy az előző tulajdonostól szükséges megérdeklődni, hogy miféle olajt használt, hiszen jó esetben annak kell megegyeznie majd az újjal. Ha ezt nem lehet kivitelezni, mert az országban nem forgalmazzák azt a típust, akkor bízza a döntést a szakemberre!

Esetleg a Liqui Moly olajkeresőn keresztül megtalálhatja azt, amelyik megfelel az Ön kocsijába. Azt tudnia kell, hogy ez a márka igen elterjedt Németországban, ahol minőségi termékként tekintenek rá. Tehát, minden valószínűséggel Önnek is be fog válni, ha Németországban így megállta a helyét. Persze, ha hosszútávon gondolkodik, akkor az üzemanyag-adalék használata sem kerüli el a figyelmét.

A Metabond Diesel, ahogy az a nevében is szerepel, a dízel motorok esetében alkalmazható. Előnyei közé tartozik, hogy nem hagyja a lepedékeket lerakódni, ezzel meghosszabbítva a motor élettartamát. Mivel rengeteg előnnyel jár mindenképpen érdemes beszerezni egyet, hiszen még csak nem is drága. A Metabond Diesel növeli a kocsi teljesítményét és javítja az égést.

Továbbá egy kevés üzemanyag megtakarítást is fog érzékelni, valamint nem fognak olyan nagy mennyiségben kopni az autóban lévő alkatrészek. A Metabond Diesel egyszerre javítja a hidegindítást és tisztítja az üzemanyag vezetékeket. Arról nem is beszélve, hogy csökkenti a kibocsájtott káros anyagok mennyiségét, de mégis megelőzi a szénlerakódást vagy az úgynevezett kokszosodást.

Print Friendly, PDF & Email

About admin

Check Also

Alföldi mosdó egyedi formavilággal

A fürdőszoba használata mindennapos, ezért kell olyan nagy hangsúlyt fektetni az itt lévő berendezésre. Az …